skip to Main Content

Walking Diner

Er worden kleine, luxe gerechtjes in meerdere gangen uitgeserveerd. We maken de borden  prachtig op. De gerechten worden op dusdanige manier bereid zodat het met een vork of lepel gegeten kan worden.

Het aantal gangen kan variëren van 4 tot 12 en kan worden aangevuld met allerlei extra’s. Natuurlijk kunnen we de gerechtjes samen stellen, die jullie aanspreken. Maar altijd gelet op de seizoenen. Prijs voor 4-gangen walking dinner is er al voor € 39,50 Inclusief  diverse amuses.

Elke extra gang zal afhankelijk van het gebodene een meerprijs hebben. Bij grotere gezelschappen zal een gereduceerd bedrag voor de menu’s worden aangeboden. U kunt me altijd bellen. Dan  wij komen er samen wel uit!

Culinaire Catering

Jack heeft in topzaken gewerkt in binnen en buitenland. Met deze expertise was het niet zo moeilijk om een culinair catering bedrijf te starten. We hebben reeds de meest uiteenlopende feesten en partijen mogen verzorgen met de meest veelzijdige culinaire catering. In het begin was het vooral thuis catering.

Maar de bedrijven beginnen steeds meer belangstelling te hebben voor de exclusieve luxe culinaire catering van TrenTs Totaal Catering. Vraag naar de mogelijkheden om op elk gewenste locatie een groot, of juist in besloten kring  een super feest of happening te geven.

Private Dining

Laat u eens verrassen door ons bij u thuis. We stellen  een heerlijk uitgebalanceerd menu samen uit een keur van gerechten tijdens het Private Dining concept.

U geeft uw wensen door en we  zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring! Dit is natuurlijk ook mogelijk in buffet vorm.

Luxe Barbecue

Met de zon komt ook de barbecue weer tevoorschijn. Gezellig samenzijn met vrienden, familie of buren? Laat ons uw feestmaaltijd verzorgen. Onze luxe barbecues bestaan uit overheerlijke vis- en vleesgerechten met salades  en lekkere sauzen en vinaigrettes.

Onze luxe barbecue aan huis lijkt meer op à la carte eten als op een barbecue. Geniet op het familiefeestje van een zorgeloze avond. Naast onze BBQ hebben wij natuurlijk nog diverse andere culinaire invullingen.

De barbecue aan huis wordt geheel verzorgt inclusief kok, maar daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om uw feest of bijeenkomst totaal te verzorgen met party-materialen, professionele bediening, bijzondere wijnen tegen een schappelijke prijs en luxe partytenten. Zodat ook een winter BBQ tot de mogelijkheden behoort. Maar als altijd worden onze prijzen op maat gemaakt dus neem even contact op.

Fingerfood

Fingerfood is de verzamelnaam voor luxe hapjes die tussen duim en wijsvinger gegeten worden zoals bijvoorbeeld Hollandse snacks, Franse amuses of Spaanse Tapas. Tijdens uw feest, borrel of receptie verwennen wij uw gasten met kleine luxe catering  hapjes gepresenteerd op kleine bordjes, lepels of in glaasjes.

Assortiment Fingerfood Hapjes

U kiest uit ons uitgebreide assortiment catering hapjes. Natuurlijk staat jullie wens voorop, dus iets lekkers gezien.  Wij maken het. In de keuze van de culinaire hapjes kunnen wij u ook adviseren.

Terug in de Tijd

Heerlijk eten in een modern jasje

We  bereiden in onze diner catering verse producten, zonder toevoegingen, een ‘ouderwets’ gerecht in een nieuw jasje. Waarbij wij optimaal gebruik maken van het seizoen, zodat u heerlijk kunt dineren en genieten van pure smaken.Vergeten we niet te vaak om te genieten van pure smaken.

Van de ouderwetse groentesoep tot stamppot met sukade op een hedendaagse wijze gepresenteerd in een heerlijk diner.

Live Cooking

Een nieuwe manier van feesten

Live Cooking heeft een enorme toevlucht genomen. Geniet van deze nieuwe manier van feesten met de beste producten, verrassende smaken en verleidelijke gerechten met een kok thuis of op uw feest.

Onze koks koken live, terwijl u meekijkt, de smakelijkste hapjes met eerlijke ingrediënten. Laat u ter plaatste culinair verrassen tijdens dit Live Cooking concept.

Diverse heerlijke amuses, soepen, voorgerechten etc. voor elk wat wils. Met alles wat het seizoen ons te bieden heeft.

Tapas

Spaanse tapas zijn kleine pittig gekruide hapjes van vis, vlees, groenten of minisalades. Wij bieden u een ruime keuze van deze lekkere smaakmakers.

De tapas worden geserveerd op kleine bordjes, lepels of in glaasjes. Samen met het vers gebakken brood zijn de tapas ook prima geschikt als voorgerecht. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring voor het ontwikkelen van een geweldige tapas catering voor u en uw gasten.

High-Tea

Tijdens de Afternoon High Tea wordt er onbeperkt thee geschonken in verschillende smaken. Speciaal voor jullie samengesteld. U geniet tijdens dit high tea arrangement van diverse hartige en zoete lekkernijen.

De zoete lekkernijen die worden gebruikt bij de high tea, komen van onze eigen Patisserie.

Luxe Borrelhapjes

Geen evenement of feest is compleet zonder lekkere luxe hapjes. Klein maar fijn is het motto. Wij kunnen voor u de leukste en meest culinaire borrelhapjes maken voor elke gelegenheid.

Diverse verse hapjes. Met zorg samengesteld. Ook hier geld kijken wat het seizoen te bieden heeft.

Buffet catering op top niveau

Wilt u luxe dineren en niet de zorg hebben of het wel de juiste keuze is geweest voor al uw gasten. Laat u eens verrassen door TrenTs Totaal Catering. Een heerlijk uitgebalanceerd diner of buffet. Bestaand uit luxe, mooie en verse ingrediënten.

Geef uw wensen door. Of geef me de vrije hand en we  zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring van een diner of buffet.

Back To Top